Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трябва ми съвет

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...570&f1=details

Става въпрос за тоя автомобил.
    И евентуално ако някой услижлив колега от Бургас има възможност да я види.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Трябва ти една голяма бира.... за да се успокойш))
    Не се занимавай с глупости....за тия пари има къде по качествени легенди от тая печка
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тук немога да се съглася. Взимай смело, пък двигател ще се намери! На пръв поглед купето изглежда чудесно, право, без ръжди, без некадърни кръпки, без удари(поне от страната от която е снимано)... Нека някой колега от бургас я погледне и каже, но за мен си заслужава.
      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Колега,аз ще отида да огледам колата,събота и неделя ще намеря време,ти ли ще се обадиш на продавача или аз да го направя,не съм голям спец,но имам поглед върху нещата,така,че ще могада да те ориантирам в ситуацията.
        156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
          Колега,аз ще отида да огледам колата,събота и неделя ще намеря време,ти ли ще се обадиш на продавача или аз да го направя,не съм голям спец,но имам поглед върху нещата,така,че ще могада да те ориантирам в ситуацията.
          Не съм се обаждал все още, защата много се двоумя.
          Много е дърта на години, но пък наистиа на единствената снимка изглежда прилично... незная, не искам да те ангажирам, просто ако имаш време и си айляк виж за какво става въпрос и дали си заслужава.
          ПЛС.
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Принципно аз няма да мога да реша вместо теб,ако искаш чуй се със собственика,виж какво ще ти каже той за техническото състояние,застарховки,данъци,дали всичко е ок,ще има ли коментар на цената и т.н. и после ми се обади,ако прецениш,че има нужда.
            0894363296-Младен
            156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Working...
            X